Yalova'da Faciadan Dönüldü: Kontrolden Çıkan Araç Emlak Dükkanını Yerle Bir Etti!

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Esenköy beldesinde, bir anlık dikkatsizlik büyük bir faciaya yol açıyordu. Armutlu karayolu üzerinde seyreden bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir emlak dükkanına daldı.

Yalova'da Faciadan Dönüldü: Kontrolden Çıkan Araç Emlak Dükkanını Yerle Bir Etti!

Olay, Liman Mahallesi'nde gerçekleşti. 16 AAB 97 plakalı aracın sürücüsü, bilinmeyen bir sebeple aracın kontrolünü kaybedince otomobil savrulup dükkana çarptı. Şans eseri, dükkanın kapalı olduğu bu anlarda içeride kimse yoktu, böylece olası bir can kaybı veya yaralanmanın önüne geçildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, aracın çekilmesi için gerekli çalışmaları başlattı. Görgü tanıkları, kazanın meydana geldiği anları şaşkınlıkla izlediklerini belirtti. Emlak dükkanında ciddi maddi hasar oluşurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bu kaza, büyük bir faciayı ucuz atlatan Yalova halkına derin bir nefes aldırdı. Olay yerinde incelemeler sürerken, yetkililer araç sürücüsünün ifadesine başvuracaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.