Yalova'da Yangın Dehşeti! Çatı Katı Küle Döndü!

Yalova'nın Dere Mahallesi Vatan Caddesi Kocaçayır Sokak'ta iki katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde söndürüldü.

31 Temmuz 2024 Çarşamba 22:01
Yalova'da Yangın Dehşeti! Çatı Katı Küle Döndü!

Korku Dolu Anlar

Yangın, nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple iki katlı binanın çatı katında başladı. Kısa sürede büyüyen alevler, çatı katını tamamen sardı. Mahalle sakinleri yangını fark eder etmez itfaiyeye haber verdi.

İtfaiyenin Zamanla Yarışı

Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için yoğun bir çaba sarf etti. Yangının alt katlara sıçramasını önlemek için büyük bir mücadele verildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda yangın tamamen söndürüldü.

Büyük Zarar

Yangında çatı katında bulunan iki daire kullanılamaz hale geldi. Maddi hasarın büyük olduğu yangında, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan yetkililer, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri ise yaşadıkları korku dolu anları anlatarak, benzer olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

Anahtar Kelimeler:
Yangınçatı Katı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.