Yalova'da Kanlı Kavga: 2 Kişiyi Yaralayan Zanlı Tutuklandı

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, silah kullanarak iki kişiyi ağır yaralayan zanlı, Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon sonucu tutuklandı.

Yalova'da Kanlı Kavga: 2 Kişiyi Yaralayan Zanlı Tutuklandı

Kanlı Olayın Detayları

30 Temmuz 2024 tarihinde, Çınarcık ilçesindeki Taşliman Sahil mevkisinde yaşanan olayda, iki grup arasında çıkan kavgada A.K. ve olay yerinden geçen M.D. silahla ağır yaralandı. Kısa sürede bölgeye intikal eden polis ekipleri, kavganın ardından kaçan zanlıları belirlemek için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Zanlılar Gözaltına Alındı

Yapılan soruşturmalarda, kavgaya karışan ve gözaltına alınan şüpheliler arasında T.C., D.E., İ.A., İ.S., İ.Ç. ve karşı taraftan Z.K. yer aldı. Ancak olayda silah kullandığı tespit edilen ve olay yerinden kaçan H.B.B. adlı zanlı, İstanbul'a kaçtığı sırada düzenlenen operasyonla yakalandı. Zanlının üzerinde suç aleti olan tabanca da ele geçirildi.

Hukuki Süçün Devamı

Polisteki işlemlerinin ardından, kavganın diğer şüphelileri olan 5 kişi savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, H.B.B. adli makamlara sevk edildi. Mahkemede ifadesi alınan H.B.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Z.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu olay, Yalova'da yaşanan ciddi bir şiddet olayının ardından yürütülen hukuk mücadelesinin ve adalet arayışının bir yansıması olarak dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.